STUDENTEN? JA TACK!!

Är sådär lite småsur på mitt jävla religions prov... Skit tråkig text och allt som står om gud känns så himla .... konstigt, för jag tror ju absolut inte på de som står för det är ju SÅ orealistiskt eller vad det nu heter.
Sen hade vi instuderingsfrågor som vi skulle läsa på men läraren har inte gått igenom skiten och ååååh vad blir så less! Studenten? JA TACK!



Puss M.A

PAAARDEEEY

Hey.
Gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt :) började med en kanonförfest hemma hos Josefin och sedan drog vi vidare till Statt där en heldel sköna människor var :)











Ja, och idag mår man väl som man förtjänar haha! nedå. Jag mår faktiskt ganska bra nu men jävlar vad roligt det var igår hahaha!

Puss M.A


JESSICA THORVALD

Har tränat duschat och ikväll blir det party med massa härliga brudar! Kommer bli skit kul tror jag ! :)
Jessie kommer vid halv 5 då blir det lite kinamat och så ska vi göra oss i ordning och sedan dra bort till snyggingen Josefin!



Puss M.A

MELINDA & MIKAELA

Hej!
Idag skulle jag bara ha tal i skolan egenligen men så blev det inte riktigt. Vid kl 4 gick jag, Melinda och Mikaela och käka lite och nu är jag hemma och ska ha mys-fredag med mamma. Det har blivit lite av en tradition. Min och mammas fredagar haha :)



taggag inför morgondagen. Kommer bli en kul kväll tror jag! :)

Puss M.A

DAMP

Äre lugnt om jag kastar ut datan genom fönstret?

Puss M.A

LITE NYA ANSIKTEN

Har bsolut ingen motivation till någonting nu för tiden? Helskumt. Nu vill jag bara ha lördag och party för det är jag jävligt sugen på. Träffa lite roligt folk och dessutom får ju statt finbesök av en grymt snygg skövde bo! (förhoppningsvis två) Kommer bli nicceee.



Statt kan behöva lite nya ansikten haha :)

Puss M.A


TORSDAG

Kom hen från skolan nyss. En tråkig dag med mycket hål som vanligt...
Nu blir det gymmet sen efter de.. ah då får vi se har inte bestämt mig ´ännu..  Har ärligtalat ingen motivation till att träna idag. sånt är inge kul alls :( Men måste träna idag imorgon och på lördag!


,'

Puss M.A

NYA NAGLAR

Hej!
Idag har jag varit hos Marie igen! :) Naglarna blev fina och jag är nöjd. Så skönt med sånna här naglar för man behöver aldrig hålla på och måla dom själv utan man har alltid fräscha naglar! :)



Känner för lite färg nu när det är så himla tråkigt väder ute!

Puss M.A

GJORT BORT MIG

Jaha då var man hemma från skolan.. asså jag är så jävla less på skolan att jag fan kan börja gråta! då har det ändå nyss varit loov?? Jag har gått en jävla dag och är redan skiiiit less på fanskapet. Dagen i dag var ändå rätt rolig om man jämför med andra skoldagar. Jag lyckades ju göra bort mig inför halva åk 3 när vi i studentkommiten skulle informera om studentveckan. Mitt nya smeknamn Tomat-Mimmie hahaha!



Puss M.A


IMPULS RUNDA PÅ STATT

Igår hade vi kalas för anna här hemma sen helt plötsligt fick jag och julia för oss att vi skulle dra och kolla läget på statt spiknyktra haha! lite VIP typ ;) En rätt rolig impulsgrej. Var riktigt kul att se alla fulla människor. Hoppas man inte beter sig på samma sätt som vissa bara haha...

Det slank ju ner tre drinkar iaf under kvällen :)





Efter statt vart det lite efterfest där någon skön kille typ satte eld på en micropop påse hahahaha! Så jävla kul alltså! Mitt hår brända popcorn i fan flera timmar :P

Nu ska jag sova för imorgon är det skoooolaaaaaaaaa. Så jävla tråkigt.

(bilderna har jag tagit av melinda )

Puss M.A

TAR FRAM SOLISARNA

Nu dra jag och Lisa iväg på en promenad ut i det as fina vädret! Idag känns om en sån där dag då man inviger solglasögon säsongen 2011!



Fy fan vad härligt! Måste dock köpa mig ett par nya solglasögon känner jag :)

Puss M.A


ASIEN MÄNNISKOR, VAKNA UPP!!!!

Min arbetskompis Anna var på tv igår angående jakten på hajfenorna.
Sen är det bilder från mitt jobb så kolla in klippet! Det är faktiskt läsikga bilder :(



Vad fan ska dom där konstiga människorna från asien med hajfenorna till? Okej dom vill äta deras hajfensoppa med hajfenorna är ju bara brosk så det smakar ändå ingenting!! Ne, då ska dom äta hajfenorna bara för att dom tror att om dom äter hajfenorna då får dom inte vissa sjukdomar så som cancer mm. Hör ni hur dumt detta låter? Det är alltså så att dom tror att om dom äter hajfenorna så får dom inte cancer för dom har fått för sig att hajar aldrig är sjuka typ, och äter dom då fenan så får människan samma stryka som hajen. Låter det rimligt?? NEJ dom i asien lever i sin egna fantasivärld..... ? kom igen vakna upp!! Någon som har sett filmen sharkwater? Det är en typ dokumentärfilm om hajar.
Kolla på den! Ni kommer få en helt annan syn på hajar, det fick jag ! Den är faktiskt riktigt bra den filmen!

Puss M.A

HEMMAGJORD SUSHI

Igår kväll lagade jag och L.Lindgren hemmagjord sushi! Så himla gott blev de faktiskt. Synd att vi inte har någon sushi restaurang i Mariestad. Skövde har ju men den sushin smakar skit har jag hört. då är närmaste lidköping haha! Lite väl långt att åka för lite sushi.



Puss M.A


SNART KÖRKORT

Hade körlektion imorse. Snart har jag körkort kan jag säga :)
Nu ska jag ut och öva lite på min läxa som jag fick av körläraren efter de ska jag och Lisa hen till henne och göra goood sushi! Ska bli så grymt gott! :)



Puss M.A

FÖRSENADE FEST BILDER

Här kommer lite försenade fest bilder från förr förra helgen! :)

Började i Louise stuga. Där var det överaskningsfest för hennes pojkvän.


Lite senare drog jag till Cornelia








Det finns en jävligt rolig video när vi dansar med världens inlevelse till en gammal britney spears låt men jag vettefan om resten blir så glada då haha! ;)

Puss M.A

FORT LAUDERDALE

Hoppas på att det blir Florida över påsk! Fort Lauderdale är världens absolut bästa ställe, inget ställe slår det. Här brukar vi bo fast vi brukar bo i lägenheterna till höger om bilden. Så mysiga. Åh jag vill diiit nuuuuuuu! Hotellet ligger lixom PÅ stranden det finns inte ens ett grässtrå i mellan!



Ser rätt nice ut va? ;)

Puss M.A

INTE LIKA TRÄNADE LÅR

Har nyss tränat. Det blev ett hyffsat långt pass idag och jag hann med myckett. Bla så gjorde jag  utafalls steg 2x20 med femkilo vikt också fast jag hade tänkt göra 3x20 men det kunde jag glömma när jag började på tredje omgången så stramade det i hela låren! Fy satan. När jag går ner i trappor så stramar det också :( Jobbigt. Mina lår är inte lika tränade längre märker ja..... 

 

Puss M.A


TÄNK TILLBAKA

Det är när man har det tufft i livet man måste tänka tillbaka till stunder då allt har varit bra.


Nyår med min andra familj uppe i södertälje 2007.


Skolavslutning 9:an


Finns ingen som du.


Det var då de.




<3




handbollen, laget, nerverna.

Puss M.A

DAGENS PLANER

Ställde klockan på halv elva i idag men vakna kl 9 istället... så jävla tråkigt.
Idag blir det lunch med Julia på stan och efter de träning med pappa och sen övningskörning! :)



Jag behöver en kram..

Puss M.A

STORA SYSTER

Det är sånna här stunder man förstår hur mycket en stora syster betyder.
Du är inte min riktiga syster, heller inte min stora syster eftersom att jag är några månader äldre dig ;) men det är nu jag behöver dig som mest och då finns du där, som en riktig stora syster. Love you.







Puss M.A


GELÉHJÄRTAN

Jag fick geléhjärtan av pappa i alla hjärtansdag present! :) Det gjorde mig lite gladare :)



Puss M.A


ABSOLUT DEN VÄRSTA

I helgen har jag jobbat på Aquaria och det gick bra. Roligt, hyffsat mycket folk och trevliga arbetskamrater! :)

Förövrigt så har jag haft bättre alla hjärtans dag dagar i mitt liv. Denna kan man väl säga är den absolut värsta.


I kväll ska jag bara sjunka ner under täcket och lyssna på min kära pappa som kommer vara expertkommentator under kvällens derby mot Mariestads Bois - Skövde IK. För er som inte ska på matchen, in på webben och lyssna :)
Jag tror att kvällen match kommer bli en riktig rysare.

Puss M.A


BLEKTE SLINGOR

Ny klippt och ny färgad ihåret! Denna gången blekte jag bara slingor i håret för mitt hår har blivit så utslitet av att jag har blekt håret så himla mycket! Det är inte riktigt lika blont som jag brukar ha men det är en lite naturligare blond istället :) Jag är nöjd!



På tåget påväg upp till stockholm för jobb :)

Puss M.A

MORMORS HUNDVALP!

Idag var jag mamma och peter och hämtade mormors hundvalp som mamma har köpt till henne! Den är så jäääävla sööt!




Han älskar håår haha!


Sööt vovve va?!?! :)

Puss M.A


KANSKE LEDIG MIDSOMMAR

Heeeeeey!
Jessie och Rosin drog nyligen hem  till skövde efter en rolig/trevlig eftermiddag! Blev fika och massa prat sen åkte vi ut och slira lite med bilen i stan och sen vart det lite planering av saker i sommar :) Det kan vara såå att jag får min första lediga midsommar på typ fyra år kanske?.. yiiihooooo! :)



Puss M.A

HUNDSAKER

Idag efter skolan åkte jag och mamma till ÖB och köpte lite hundleksaker och vanliga hundsaker till mormors vovve som vi harköpt till henne! Mormor tycker ju att vi är lite galna men det r det bara o skita för vi vet att hon kommer tycka det är jättekul! Hon är dessutom jätteduktig på hundar så det passar henne perfekt! :)


Jag blir så sugen på att få min vovve nu när vi köpte massa saker till mormors vovve!

Dålig mobilbild. Iphones kamera är kass om det inte är dagsljus!

Puss M.A

NO HELP

Hej, hemma från skolan och idag fick inte heller mycket gjort dessvärre. När vi beyövde hjälp oså så fanns det ingen som kunde hjälpa oss :( Då är det fan inte lätt!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och drömmer mig bort i lte bättre tider. Känner mig sugen på att tälta i sommar? typ på brommö. En båt ett tält och fint väder och lite cider. Underbart :)



Ska dra mig mot gymmer om ett tag. Vart ju en cheeseburgare och pommes tidigare idag haha! Besmir i skolan säger ju att alla brudar är så otränade nu för tiden så jag får väl ändra på de haha! ;)

Puss M.A

INGET LIV

Hey ;)
Sitter hemma och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Tidigare idag så har jag fikat med Julia och innan de hängde jag bara i skolan från kvart i tio till typ kvart över 12 haha. Då har man verkligen inget liv om man är i skolan fast man inte behöver. Grejen var den att det är så tråkitg att gå hela vägen hem till pappa själv så jag vänta på julia :)

Snart bär de av mot Lidköping!



Puss M.A

FEEEEEST

Drar snart iväg på fest! :)





Hoppas det duger :)

Puss M.A

VAD HÄNDER?

Hej.
Vad händer en lördag som denna?
Nu på dagen händer det inte skit mycket direkt utan jag ska väl bara bege mig bort mot gymmet fast inte motivationen finns överhuvudtaget.. Ikväll blir det lite lätt party.


deprition.

Puss M.A


SPONTAN ROADTRIP

Ärre inne i en period då jag är sugen på att göra galna spontana saker. Kan inte riktigt beskriva vad jag menar med de men typ en rastlös känsla då man vill göra något som man aldrig annars brukar göra. Hajar ni?
Typ en spontan roadtrip?



Puss M.A

MAMMA OCH DOTTER MYS

Ingen skola på hela två veckor nu! gööööööötttt!
Ikväll ska jag och mamma ha mor och dottermys för vi är ensamma hemma :) Som vanligt på våra kvällar så blir det revben och beasås och potatiskrocketter för min del man mamma skippar kolhydraterna ;) Jag ska dock vräka chips och cola! muuuuuuums!



Nu blir det gymmet!

Puss M.A


TORSDAG?

Tjabba!
Efter skolan vart det käk, gott! :)
Efter de vart de träna och sen åkte jag ut och övningskörde. Ska ha körtkort i slutet av mars annars.... ah.
Körningen gick bra, vi åkte i gamlastan idag. Det var lite krångligt eftersom att man var tvungen att växla så mycket men det var inte så svårt som många har sagt till mig att det är.



It's complicated
Puss M.A

GRILLBUFFÉ

Har pluggat och övningskört idag! övningskörningen gick hyffsat bra men det har gått bättre ;)

Nu ska vi snart dra iväg till Buffalo och käka grillbuffé! Det ska bli fint de, hoppas jag :)



Sommar sommar sommar sommar

Puss M.A

NEVER GIVE UP

Hard hard time..



It must be like this for a while now, but I will never give up

Puss M.A


KONGODANS

Rebu i våran klass lär oss dansa kongodans. Eller vi kollar på ett kilpp på youtube och försöker göra likadant haha! Sviiinkul.



Titta och njut av en fantastisk dans haha!

Puss M.A

RSS 2.0