HEJDÅ

Nu är det inte långt kvar tills vi lämnar sverige och anländer till Alanya! Ska bli så sjukt gött att komma bort och slippa tänka på allt som händer och sker nu innan studenten. Kommer ju dock få ta tag i allt när man kommer hem men det kommer jag inte tänka på :)

Jag tror att det kommer bli grymt kul. Massa sol och bad och party förstås. Med gänget som vi är har jag svårt att tänka mig att det kan bli tråkigt.



Ha det bra i Sverige så ses/hörs vi när jag kommer hem om inte Jorden går under på lördag förstås.. Fast jag tror nog inte de.

Adíos Guapas/Guapos!

Puss M.A

Partypix

Lite biler från helgen hemma hos Johan. Riktigt kul faktiskt. :) Blev grillning som gick sådär så det sluta med att jag och Louise stekte våra hamburgare haha!









sug o blås eller suck and blow som den även kallas har varit en riktigt succe de senaste två helgerna ;)







Drar till Turkiet med mina bästa imorgon!

Puss M.A


STRESSIGT!

Fyra riktiga skoldagar kvar för resten av livet + att på onsdag åker jag och mina bästa brudar Josephine,Ronja och Collan till Alanya och två daar efter att vi kommit hem från Turkland så drar jag och Josephine Legendi iväg till Barca i fem dagar och efter de är det studentvecka och studeeeeeeentt!!!!!! från och med Onsdag älskar jag livet! :-D



Fast.... usch vilket stressigt liv man har ;)

Puss M.A

WOW

Tänkte göra mitt första blogg inlägg på väldigt väldigt länge nu! :)
Blir lite bilder från semstern i Fuerteventura!


Hotellet ska man väl inte klaga på direkt. Det märktes när vi kom dit att vi var på ett femstjärnigt hotell för det första vi blev serverade när vi kom in var champagne haha!


utsikten från hotellet ska man nog inte heller klaga på :)




spelade tennis med pappa en dag när det var kasst väder.


jag och julia blir slukade av en bamsevåg! Den dagen var vågorna tyo 1,5 m höga! Dom ser ju inte lika stora ut på bild tyvärr.. men om ni jämför våra huvud med vågen så ser man ju att den är skapligt stor haha!

Jag älskar havet <3



Så tänkte jag avsluta med en bild på mig och Julia när vi glassar i Jacuzzin precis vid stranden med jättefin havsutsikt!



Jaa, så ska man ha det när man har det som sämst som jag och pappa brukar säga :)

Puss M.A


RSS 2.0